Print this page

Vi skreddersyr turer for din bedrift
c
c Photo: Norway Active
 
Photo: Norway Active
 
Har din bedrift gjester fra inn eller utland; overlat vertskapsoppgavene til Bergen Guide Service for en tid, og la oss gi dine besøkende et førsteklasses inntrykk av Bergen og fjordregionen.

Våre kunnskapsrike guider er, med sin omfattende erfaring med å være verter for gjester fra alle verdenshjørner, det perfekte vertskap for besøkende kunder.
Sammen med guidene våre kan du gi dine gjester en minneverdig opplevelse av sitt besøk i Bergen, og et bedre inntrykk både av byen og regionen.

Vi arrangerer også sammenkomster for dine ansatte;
guidede vandringer og kulturelle innslag i forbindelse med blåturer, julebord eller jubileum er populært, og vi tilpasser programmet til akkurat din bedrift.

Vi er selvsagt også behjelpelig med det dere ellers trenger for et vellykket arrangement; transport, servering, opplevelser og underholdning. For de mest spenningssøkende kan vi eksempelvis anbefale rafting og/eller en tur med RIB-båt fra Flåm til Gudvangen med vår samarbeidspartner Norway Active.

For arrangementer av litt lenger varighet, kan vi anbefale et cruise med MS Bergensfjord som tar deg den vakre sjøveien til Hirtshals, Danmark. På overfarten kan gode middager og underholdning nytes, alt under samme tak. For tilbud og avreisetider gå til Fjord Line.Kontakt oss for tilbud og informasjon!